1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht
vorige gedicht

Misbruik

Vriendje vriendje vriendje wat ben je toch leuk. Het is kinder liefde en dat is niet voor gebruik. Je broer begon, maar jij volgde al gauw. Aan mij zitten tegen mijn wil. Mij dingen opdragen, mij dingen laten doen en ik, ik was alleen maar stil. Het ging maar door het kende geen eind. Je vond het maar leuk, het was toch maar voor de gein?

Vriendje vriendje vriendje wat ben je toch leuk. Het was kinder liefde en dat is niet voor gebruik. Jaren later kwam het weer terug ik had het verdrongen maar niet achter de rug. Hoe moest ik hiermee omgaan? Het leven werd zwaar en mijn gedrag was raar. Ik moest het vertellen vroeg of laat. De tijd kwam al snel maar het viel niet tegen. Ze gaf me de liefde en steun om door te kunnen leven.

Vriendje vriendje vriendje wat ben je toch leuk. Het was kinder liefde en dat is niet voor gebruik. Thuis kwam ik er met enige tijd toch mee aan. De reactie leek goed maar dat was niet voor lange duur. Het was tenslotte niks zeiden mijn ouders keer op keer. Het was kinder spel dat hoort erbij. Nee therapie zat er niet in voor mij.

Vriendje vriendje vriendje wat ben je toch leuk. Het was kinder liefde dat is niet voor gebruik. Naar enkele jaren geen contact kwamen we mekaar weer tegen. Ik wou uitleg, weten waarom. Je zei wat stel je, je aan je bent er tenslotte zelf mee akkoord gegaan. Lang nagedacht, twijfelen aan jezelf dat was een tijd van pijn en strijd. De vrouw die ik eerder had vertrouwd wist dit allemaal. Ze geloofde niet wat hij zij want zei stond achter mij. Zon hand op je schouder geeft je een gevoel van ik kan het aan, maar hoe?

Vriendje vriendje vriendje wat ben je toch leuk. Het was kinder liefde dat is niet voor gebruik. Ik was 11 ik wist van niks. Al die tijd wist jij precies wat je deed en je zei niet dat het je speet. Ik heb zoveel pijn gehad op dat moment maar ook in later stadium komt het op je pad. Ik kan niks doen zonder terug te denken aan toen. Zo is het leven niet meer fijn want je hebt zoveel pijn. Gelukkig weet ik wie er achter me staat zei is echt mijn steun en toeverlaat.

Vriendje vriendje vriendje wat ben je toch een zak. Het was geen kinder liefde het was gewoon een pure misstap. Misbruik is niet voor de gein je doet diegene zoveel pijn.

vorige gedicht
Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Geplaatst op

Over dit gedicht

Toen ik 11 was is dit mij overkomen en ik kan het niet goed vertellen dus schrijf ik het van me af.

Geef uw waardering

Op basis van 6 stemmen krijgt dit gedicht 4 van de 5 sterren.

Social Media

Tags

Misbruik Verdriet Verleden Vriendjes

Reacties op ‘Misbruik’

  • Hoi anybody Heel mooi opgeschreven. Heel fijn dat je dit wil delen. Het is een steun voor mensen die dit ook hebben meegemaakt. Dat ze weten dat ze niet de enige zijn. Heel veel sterkte.

    Rens - 21-03-2013 om 19:33

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Misbruik