1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht
vorige gedicht

Bumperklever

Ik trrap op de rem voor de bumperklever, de zakenmannetjes en de kontlikkende strebers, ze bieden diensten zonder werkelijk te leveren. Manipulatief commercieel streven.

Keuzes worden gemaakt in hogere kringen, monetair beleid zal ons allen tot loonslaaf dwingen. En de politiek zit altijd aan te dringen, op economische groei om de cirkel in stand te houden.
in dit leven word je niet wijzer, alleen maar ouder en grijzer totdat je af word geschreven,

dus open je ogen kijk in de spiegel en rem voor die bumperklever.

Volg je je eigen weg of ga je voor die papers? inderdaad jongens gewoon gas blijven geven. zo maken we tenminste meters, op een onbestemde weg die nergens heen gaat.

De bumperklever te omschrijven als de zakenman, rijdend in de audi a6 die altijd harder kan, zit ie in de je spiegel dan ga je aan de kant, of je ben het zat en je trapt op de rem, bam.

Verzekeringszaak, weer een taak, voor diezelfde institutie die me zo misselijk maakt, zowaar word de werkelijkheid word gestaafd aan de volgende knaak, maar leg me dan eens uit wat is het waard.

Maar de bumperklever is niet altijd de zakenman, nee meestal is het gewoon, paps of mams. Tweeverdieners, in plastic wereld dagopvang en mtv voor de kleine kerel

Vertel me dan wat je is streven en je doel, zijn je ogen wel geopend? heb je ook een onderbuikgevoel? Of ga je gewoon mee in de stroom, op zoek naar de onbestemde nederlandse droom.


Éen kunstmatige wereld zonder balans.
Geconditioneerd maximale kans rendement en winstbelangen hebben onze waardigheid vervangen. vervult van ons egos en waardeloos verlangen.

Zovele financiële producten, en och wat maakt de vrije markt ons toch zo gelukkig. Is het goed issie braaf, Jan modaal verklaart ondertekend door de loonslaaf.

vorige gedicht
Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Geplaatst op

Geef uw waardering

Op basis van 4 stemmen krijgt dit gedicht 3 van de 5 sterren.

Social Media

Tags

Bumperklever Dagopvang Loonslaaf Maatschappij Werken

Reacties op ‘Bumperklever’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit gedicht, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Bumperklever