1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht
vorige gedicht

Een mooie tijd

Deze tijden waren zo mooi.
Deze tijden waren zo lelijk.
Het waren drie geweldige seizoenen,
En tegelijkertijd voelde ik me erg eenzaam.

Want ik was alleen.
Iedereen die ik kende ging weg,
En iedereen, die ik zou ontmoeten,
Dacht niks over mij.

Faking a smile,
Dat was wat ik deze maanden deed,
En ik ben er niet trots op.
Ik zit aan het einde van mijn kunnen.

Faken, lachen, zwijgen.
Alles over je heen laten komen.
Hopen dat het goed komt,
Dat er ergens een mooier bestaan voor je is.

Faken, zwijgen, en dan huilen.
Een man huilt niet van buiten, maar van binnen.
En ik huil al jaren,
Maar wat een mooi tijd.

vorige gedicht
Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Geplaatst op

Over dit gedicht

och wat had ik graag een ander bestaan gehad

Geef uw waardering

Op basis van 4 stemmen krijgt dit gedicht 3 van de 5 sterren.

Social Media

Tags

Gjpp

Reacties op ‘Een mooie tijd’

 • Mooi gedicht, goed verwoord. Vecht door, probeer te winnen, en die fake smile word echt. Liefs Anouk.

  Linda - 21-05-2012 om 20:06

 • Jou zie ik hier ook nergens meer, gaat het wel goed met je? Of ben je gestopt met gedichten schrijven? Weet niet hoor, het viel me gewoon op... Nou ja, hoop je snel weer te zien ;) Liefs Anouk.

  Linda - 12-06-2012 om 18:11

 • Hey Anouk! Ja, gaat wel goed. Ik mis alleen het gevoel toch nog om te leven. Daadwerkelijk het nodig hebben om te leven. Maar het gaat goed. Thuis geen problemen meer. maar te veel vrije tijd! Ik kom hier nog af en toe als ik me een beetje depressief voel om weer eens wat te schrijven. Hoe gaat het nu met jou verder?? Fijn om weer wat van je te horen:)

  Photowriter - 11-07-2012 om 00:29

 • Oh, tja, gaat op zich wel. Ik weet nu dat ik hooggevoelig ben, en dat was best een schok voor mij. Maar ik weet nu wel waar o.a. mijn vermoeidheid en ontzettende hoofdpijn vandaan komt. Maar mijn moeder is ook hooggevoelig, dus ik kan wel met haar praten, en op school krijg ik nu ook hulp. Dus het gaat al beter :) Tja, zoek een hobby? ;P Maar misschien krijg je het gevoel terug, bijv. met het zoeken naar een doel wat je wilt bereiken. Doe ik ook, is het gewoon wat om naar te streven. Nou ja, hopelijk helpt het iets? Liefs Anouk.

  Linda - 16-07-2012 om 11:55

 • Ja ik heb al een doel gezet sinds korte tijd! Ik ga namelijk studeren, dus dat zal wel weer wat gevoel terugbrengen! Ik had als enige van mijn vrienden een tussenjaar, vandaar dat het wat rustig was dit jaar! . en Ik heb nu fotografie als hobby, sport en heb nu ook werk eventjes. Dus er is weer genoeg te doen:) Hooggevoeligheid kan best wel wat problemen veroorzaken heb ik zo het idee! Maar je komt er goed en wel doorheen! Dat weet ik zeker:) Ik ga hier nu wel ook proberen om wat gedichten neer te zitten vanuit een andere inspiratiebron, zodat het niet altijd depressief is haha!

  Photowriter - 23-07-2012 om 23:16

 • Fijn! Je bent al veel positiever dan eerst! Ach, als je het druk hebt hoef je ook minder na te denken. Je hebt nu eigenlijk twee problemen in één keer opgelost! Minder tijd waarvan je niet weet wat je er mee aan moet, en minder depressief! Fijn om te horen! Goh, studeren. Succes! Ach, met mezelf gaat het ook al wel weer wat beter, heb een rustige vakantie gehad, straks weer naar school en weer vroeg op. Naja, is denk ik toch ook beter dan de hele dag uitslapen en achter mn pc zitten. Maar goed, met mn hoofdpijn gaat het stukke beter, en heb inmiddels nieuwe vriendschappen gevonden. Mensen die op mij lijken, maar waar je ook gewoon mee kunt lachen. Tsja, ben wel minder online hier. Ook minder inspiratie. Het gaat gewoon goed, dan zie je me hier minder ofzo. Geen nare gevoelens meer om van me af te schrijven, ik moet ook eens een ander onderwerp gaan zoeken. Nou ja, ik zie wel. ;)

  Linda - 14-08-2012 om 20:41

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Een mooie tijd