1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht
vorige gedicht

Ze laat me stikken...

Dit is geen gedicht, dit is mijn verhaal.


Ik had op de lagere school 3 vriendinnen, D, A en J. Één daarvan is gehandicapt en zit nu in een rolstoel.

We gingen allemaal naar een andere school. Dus onze vriendschap viel een beetje uit elkaar. Met allemaal heb ik nog een beetje contact en met 1 heel veel, A. We waren altijd hele goede vriendinnen. Tot een paar jaar terug. Als we met z’n tweeën zijn is het leuk. Als we bijvoorbeeld bij turnen zijn, met meerdere mensen erbij, laat ze me stikken. Ik heb het gevoel dat het vertrouwen weg is. Ik vroeg haar om te helpen met overslag op de kast, ik durfde em niet. Toen vroeg ik het aan de trainster, toen lukte het wel.

Dus dit is het probleem. Als we met z’n 2en zijn doet ze gewoon normaal. Als er meer bij zijn negeert ze me en praat ze haast niet tegen me. Op hyves had ze een hele leuke foto van ons. Die heeft ze verwijdert. We zaten op een cursus en er was nog een ander meisje alleen. Ook daar liet ze
me stikken en ging meer om met dat meisje dan met mij.

Ik heb haar dit al een poos geleden verteld en ze zij dat ze het zou veranderen. Sinds toen is het alleen maar erger geworden… Ik durf het haar niet opnieuw te vertellen, maar het is beter van wel. Ik denk dat deze vriendschap verloren gaat. Ik wil niet een vriendin die zo tegen me doet.

Op de radio hoorde ik pas een lied: Nick en Simon – Het masker. Dit liedje omschrijft deze situatie goed. Bij dit liedje heb ik zitten janken. Alleen maar om A. Ze is mij gewoon niet waard meer.
Als jullie dit ook hebben meegemaakt, luister naar dit liedje en laat alles eruit komen. Weet wat je moet doen met iemand als A.


Ik ben blij dat ik dit met jullie kan delen..
Xxx

vorige gedicht
Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Geplaatst op

Over dit gedicht

Gewoon lezen, zegt genoeg!

Geef uw waardering

Op basis van 14 stemmen krijgt dit gedicht 3 van de 5 sterren.

Social Media

Tags

Verhaal Vertrouwen

Reacties op ‘Ze laat me stikken...’

  • het is altijd jammer als een goede vriendschap eindigt,maar zoals jezelf ook zegt,iemand die alleen maar leuk tegen je doet als je met zn tweeen bent is je niet waard.Na jullie gesprek is ze niet veranderd dus kan het haar niet schelen hoe jij je voelt,,dat is geen vriendschap!!

    marco - 30-05-2013 om 11:24

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Ze laat me stikken...