1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht
vorige gedicht

Ik hoop elke dag maar weer

Elke dag wordt ik wakker
En hoop ik weer op een wonder
Het vechten mijn hele leven is niet te omschrijven
Maar ik probeer het toch hier.

Ik had het bijna niet gehaald bij mijn geboorte.
BIjna dood ervaring, was 3 maand te vroeg ter wereld, mijn moeder had zwangerschaps vergifting. En het was ongelofelijk in ziekenhuis Emmen dat ik het heb gehaald.
DUs als ik ooit eens depri ben, zegt mama altijd wees blij dat je uberhaupt bestaat. En daar heeft ze een punt, ookal hebben mensen het soms op mij gemund.

Ik ben nu opgenomen in een ziekenhuis voor mensen met psychoses. Ben 25 en dit gaat niet bepaald over rozen.

Maar ik hoop straks weer beter te zijn en dan een heel fijn leven te leiden, en niet langer meer mensen te benijden.

Niet dat ik ze het niet gun, ik ben trots op de mensen die sterker zijn dan ik mentaal, maar ik ben het zat dat ik faal.

Ik vecht ook nog eens dat ik een man wil zijn, ik voel me zo klein, wil mezelf kunnen representeren en niet hoeven te verteren. Met het beeld dat ik zie in de spiegel zie ik nog niet 100% ik, maar voordat ik het weet ben ik een vol procent pik.

En daarnaast autisme en de depressieve gevoelens, vooral dat ik mensen gekwetst heb zonder het te willen, onmacht, omdat ik in een fantasie wereld leefde, ik gaf mensen schuld van dingen omdat ik dat echt zo ervaarde, maar ze haten mij nu denk ik telkens weer, ik hoop dat ik ze weer ooit ga ontmoeten zonder alle haat en hoop dat hun ook weer happy zijn met mijn bestaan.

Maar ookal hopen zij dat ik onderga, ik blijf vechten voor mijn rechten en ik zit nu hier, maar als ik uit deze periode ben, ga ik volop voor plezier.

Ik kan prachtig zingen en kan veel instrumenten bespelen en kan heel goed voetballen dankzij mijn talentvolle opa en mijn moeder en vader zijn ook gigantisch goed in muziek maken.

Familie steun en vrienden is ZO belangrijk. Gelukkig heb ik dat wel. Ben wel onzeker of ik ooit weer een meisje vindt als relatie, maar zelfs daar heeft mijn moeder een liedje over gezongen.

(Jolanda - Kijk maar naar mij) op youtube.

Ik sta overigens ook op youtube (Joshua Bloem)

Ik hoop op een muzikale carriere, ik hoop het ver te schoppen en ik wil juist liedjes in de wereld brengen wat betreft de taboes, dat moet juist geuit worden en de maatschappij is zo in elkaar verwikkeld, alles moet zus en zo, waarom zien mensen het leven niet gewoon als een cadeau en worden we door onze talenten benut in plaats van kapitalisme en zo voorts. Ik ben een enorme hippie en denk misschien anders, maar ja, flower power is my motto.

Good night.

FLower power

vorige gedicht
Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Geplaatst op

Geef uw waardering

Op basis van 1 stemmen krijgt dit gedicht 1 van de 5 sterren.

Social Media

Tags

Hoop

Reacties op ‘Ik hoop elke dag maar weer’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit gedicht, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Ik hoop elke dag maar weer