1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het leven van een instagram influencer

Wednesday, 19 February 2020 om 06:43

Het leven van een instagram influencer is te vangen in een groot aantal video?s en foto?s. Zorgvuldig gemaakt, met aandacht voor elk detail. Die tonen je de nieuwste kleding, items en snelle auto?s. Op die manier zorg je voor honderden likes, shares en retweets. Je bereikt er op een snelle manier duizenden mensen over de hele wereld mee. Zulke aantallen zijn natuurlijk niet niets.

Een influencer zet zich in voor ondernemers in bedrijven in wie hij of zij gelooft en support. Dat gaat niet alleen om commerciele producten. Het kan ook gaan om stichtingen die zorgen voor een betere wereld, zoals dat hoort. Soms trekken de video?s vele duizenden kijkers in minder dan een uur. Andere zaken vinden zij minder interessant. Die blijven niet hangen op lange duur.

Het leven van een instagram influencer staat niet uitsluitend in het teken van reclame en advertenties. Uiteindelijk blijven het ook gewone mensen zoals jij en ik. Ook zij zijn gevoelig voor schouderklopjes en leuke attenties. Een grote fanbase opbouwen vraagt om hard werken, veel aandacht en oneindig veel tijd. Je kunt dan ook geen moment verslappen. Een echte instagram influencer ben je overal en altijd.

Om succes te hebben als influencer moet je het hebben van goede statistieken. Je staat er niet helemaal alleen voor. Zorg dat je gebruikmaakt van de laatste innovaties en technieken. Op die manier kan je gaan voor het grote geld. Maar let wel op hoe je het brengt. Voor jouw kijkers ben je een groot voorbeeld en een held.

Natuurlijk draait het niet alleen maar om je verdiensten online. Het is ook een manier om iets te zien van de wereld. Wanneer er ergens iets leuks gebeurt, heb je vaak de kans om erbij te zijn. Het zijn dit soort mogelijkheden waarvoor je het doet. Maar vergeet niet alles wat je beleeft ook te filmen. Met het monteren ben je dan de hele nacht zoet.

Zo ziet het leven van een instagram influencer er op dagelijkse basis uit. Het is hard werken, maar wanneer het goed uitpakt heeft het veel voldoening. Daar haal jij dan weer de nodige energie uit. Dit gedicht gaf je een kleine inkijk. Het leven is anders dan je dacht. Nu je dit weet, reken je je waarschijnlijk ook niet langer rijk.

Meer nieuwsberichten

De Gedichtenwedstrijd zit er op!

Na een klein technisch foutje, is het Cupido toch gelukt om de stemmen te tellen en een winnaar te k...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd: breng je stem uit!

Is de verliefdheid al naar jouw bol gestegen? Bij ons in ieder geval wel! Wij werden namelijk geraak...   Lees verder »

Het is tijd voor een nieuwe Gedichtenwedstrijd!

Hallo lieve mede-dichters, <i>Er hangt weer liefde in de lucht Maar horen we daar nou een diepe zuc...   Lees verder »

Fijne Sinterklaas

Soms denken we zo lang na over de juiste woorden en zinnen Eventjes heel eerlijk: het is best lastig...   Lees verder »

Besparen op vaste lasten kun je leren

Iedereen kent het wel, het ene- na de andere bedrag dat maandelijks van je bankrekening wordt afgesc...   Lees verder »

Bekijk alle berichten »