1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Gedichten met auto's

Thursday, 29 August 2019 om 08:05

Gedichten met auto's lijken steeds populairder te worden. Logisch, aangezien auto's op dit moment het belangrijkste voertuig zijn. Er zijn tientallen automerken verkrijgbaar, je hebt daarom ontzettend veel keuze. Wat betreft auto's kunnen smaken ontzettend verschillen. De kleur van de auto is belangrijk, maar ook het model en het merk tellen mee. Als er een gedicht over auto's geschreven wordt, kan deze daadwerkelijk overal over gaan. Veel dichters vinden het fantastisch om over auto's te dichten, omdat de auto voor de meeste mensen zoveel betekent. De auto is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Vandaar dat het rijmen over auto's onder velen een geliefde hobby is.

Waar dicht jij over?


Op deze website vind je tientallen gedichten over auto's. Auto's zijn de passie van velen. Toch hoef je natuurlijk niet per se over auto's te dichten. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om over een andere passie te rijmen. Het kan namelijk goed dat jij auto's helemaal niets vindt. Gelukkig kun je poezie op vrijwel alles baseren. Je kunt het over je favoriete auto hebben, maar ook over familie of over een unieke passie. Dit terwijl anderen het graag over de zin van het leven hebben. Poezie wordt vaak gebruikt om de lezer een wijze les te leren, maar ook dit is niet essentieel. Het is geen slecht idee om je gewoon eens in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. De kans is groot dat er na een avondje denken vanzelf een prachtig gedicht ontstaat.

Dichten over auto's


Wil jij inderdaad een gedicht over auto's schrijven? Dan kun je verschillende invalshoeken gebruiken. Zo kun je de lezer bijvoorbeeld duidelijk maken welke auto jij het liefste rijdt of welke auto's je absoluut niet vertrouwt. Ook kun je een leuk waargebeurd verhaal vertellen in het gedicht, zoals het moment dat je oude auto het in het buitenland begaf.

Heb jij inspiratie nodig voor een goed gedicht? Schrijf dan bijvoorbeeld over de autoverzekering. Op het eerste gezicht lijkt dit onderwerp niet zo bijzonder, maar het is wel iets dat veel mensen bezighoudt. Hoeveel kost een autoverzekering nou gemiddeld? En welke dekking kan men het beste nemen? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen waar velen zich mee bezighouden. Het is dus geen slecht idee om over een onderwerp als autoverzekeringen te dichten.

Meer nieuwsberichten

Rozen verwelken, auto's vergaan

Hoewel jij je vaak onaantastbaar waant in je auto, rustig cruisend door het Nederlandse landschap, b...   Lees verder »

De Gedichtenwedstrijd zit er op!

Allereerst een bedankje vanuit het gehele team van 1001gedichten.nl. Wij hebben enorm genoten van he...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd: breng je stem uit!

De gedichtenwedstrijd zit er bijna op. Vanaf nu zijn de inzendingen gesloten. We hebben jullie inges...   Lees verder »

Fanatiek dichter tot laat in de avond? Zo houd je jouw energieverbruik laag

Ben jij een fanatiek dichter die tot laat in de avond werkt? Dan is het verstandig dat je dit artike...   Lees verder »

Priveberichten en Foto's bij gedichten!

Nadat gister de mogelijkheid is toegevoegd om andere leden een privebericht te sturen is het vanaf v...   Lees verder »

Bekijk alle berichten »