1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Nicole Plantius

Nicole Plantius Volledige naam: Nicole Plantius
Geboren: 17-9-1973

Nicole Plantius geboren op 17-9-1973 en is opgegroeid in en rondom de prachtige culturele stad Venlo. Zij is van nature een gepassioneerd schrijfster. Haar passie voor schrijven is vanaf haar kindertijd gegroeid van zaadje tot boom. Zij werd in 2002 winnaar met haar gedicht over Geluk.

Gedurende vele jaren studeerde zij in combinatie met werk en vrijwilligerswerk. Ook voltooide zij haar studie aan de Academie Integrale Menswetenschappen te Utrecht; cum laude met haar scriptie ‘het leven leven in de wereld van verslavingen’. In 2012 startte zij vanuit een bron van ervaringen haar bedrijf- haar levenswerk - Nicole Plantius Training Coaching Health & Author. Tegenwoordig schrijft zij voor allerlei doelgroepen en is zij tevens te lezen op diverse websites.

Haar unieke schrijfstijl kenmerkt zich met haar diepzinnigheid, welke zij combineert met een tintje psychologie en een vleugje filosofie. Haar verhalen, teksten, columns en gedichten gaan over de liefde, de dood, het leven en vormen een inspiratiebron voor mensen van jong tot oud.

Ook Rekafa, uitgever in de kunstboeken is geïnteresseerd in haar schrijfwerk. Dankbaar en trots is Nicole Plantius met dat haar allereerste boek- een gedichtenbundel- getiteld als ‘Inspiratiebron 1’ zeer binnenkort uit is. Haar citaat luidt dan ook; ‘met een woord creëer ik een duizend woorden kunstwerk’