1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Verjaardags gedichten

U ziet de verjaardags gedichten 301 t/m 337 van de 337
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
« Vorige 1 2 ... 5 6 7
« Vorige 1 2 ... 5 6 7

De meest speciale dag van het jaar, de verjaardag. Het is dan ook altijd moeilijk een passend cadeau te vinden voor de jarige job. Één ding is zeker: een passend en leuk gedicht met een lieve of grappige verjaardagswens is altijd een goed begin.

Wil je graag je vader of moeder verrassen met een prachtig verjaardagsgedicht dat hun dag helemaal goed maakt en een lach op hun gezicht tovert? Dat kan! De tijd dat je niets meer kan bedenken dan bijvoorbeeld ‘gelukkige verjaardag mama’ is voorbij. Een mooie of lieve verjaardagswens geven is nu gemakkelijker dan ooit. Kies op deze pagina simpelweg jouw lievelingsgedicht. Er is voor ieder wat wils. Voor vader bijvoorbeeld leuke verjaardagswensen over hoe stoer hij is. Voor moeder dan weer verjaardagsgedichten over hoe lief ze is. Opa en oma zijn natuurlijk ook niet te vergeten. Hiervoor heb je natuurlijk een mooie tekst nodig over de beste opa en oma. Die grappige oom is natuurlijk ook niet te vergeten, voor hem hebben we een selectie grappige teksten. Ook de tekst voor verjaardagskaart voor je vrouw kan je hier vinden.

Wil je een eigen gedicht schrijven om het persoonlijk te maken met jouw eigen verjaardagsteksten. Doe op de website je inspiratie op en maak het verjaardagsgedicht nog specialer. Voeg een aantal zinnen bij elkaar verander de woorden en je hebt een helemaal nieuw persoonlijk gedicht. De ontvanger zal zeker blij worden van deze verjaardagskaart. Vrouw, man, jong of oud, Iedereen wordt blij van een leuke verjaardagskaart.

Misschien ben je zelf wel de jarige en zoek je leuke gedichten om de uitnodiging voor je verjaardagsfeest extra speciaal te maken. Je zoektocht naar een verjaardag gedicht begint hier en eindigt hier ongetwijfeld ook, want in zo’n aanbod gedichtjes zit er zeker wat passends voor jou tussen. Zoek je een gedicht voor een kindje dat net geboren is? Dan vind je hier een uitgebreide selectie geboorte gedichten.

Schreef je zelf enkele prachtige verjaardag versjes, dan kun je een inspiratiebron zijn voor heel wat anderen. Voeg ze even toe hier bij de verjaardagsgedichten, maak het aanbod groter en zorg dat anderen ook van jouw schrijfkunsten kunnen genieten.

Geef een mooi verjaardagsgedicht cadeau. Alvast een fijne verjaardag toegewenst!

Gemiddelde score

(3.39)

Aantal stemmen

7.081