1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Valentijn gedichten

U ziet de valentijn gedichten 51 t/m 100 van de 692
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop de liefde wordt gevierd! De dag waarop je aan je partner en anderen die je lief zijn laat weten hoeveel je om hem, haar of hen geeft.

Graag laten we onze liefde zien door het geven van een Valentijn cadeau, een mooie valentijnskaart met lieve teksten of door het geven van een Valentijn gedicht. Hoe mooi is het om je gevoel in woorden op papier te kunnen zetten?

Heb jij een Valentijn die je wil laten weten hoe bijzonder hij of zij voor je is? Is het je grote liefde, je beste vriend(in) of iemand anders waar je veel om geeft. Hoe ga jij deze bijzondere persoon in het zonnetje zetten?

Heb jij al een idee hoe je jouw Valentijn gaat verrassen? Wil je bijvoorbeeld beginnen met een appje sturen met een hartje en een gedicht? In de categorie valentijngedichten vind je verschillende liefdesgedichten vol met de meest romatische liefdes teksten. Hier vind je inspiratie om je gevoelens en gedachten om te zetten in woorden. Je kan hier gedichten over de liefde vinden, Valentijn gedichten voor hem of juist speciale Valentijn gedichten voor haar. Of heb je net wat passende woorden nodig, net dat beetje hulp om je gedicht vorm te geven? Je vindt het op deze pagina met valentijngedichten.

Ook voor Valentijn gedichten over vriendschap ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je voor iedereen een gedicht, denk eens aan een korte Valentijn gedichten voor je moeder, je broer of zus. Of een datinggedicht voor die ene leuke jongen of dat lieve meisje. Gedichten beste vriendin gezocht? Ook die vind je hier. Liefde is er om te delen, daarom helpt 1001Gedichten.nl je graag op weg met gedichten over liefde.

Voor iedereen die je lief hebt kun je op deze manier passende gedichten maken en laten zien hoeveel je om ze geeft. Valentijnsdag is jullie dag, vier het met lieve woorden!

Gemiddelde score

(3.39)

Aantal stemmen

15.066