1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Vaderdag gedichten

U ziet de vaderdag gedichten 51 t/m 100 van de 241
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Vaderdag, op deze dag staat de stoere en lieve vader helemaal in het zonnetje. Op Moederdag was het de beurt van mama, maar nu is eindelijk papa aan de beurt. Een cadeau op Vaderdag hoort er dan ook zeker bij. Een mooi begin voor je cadeau kan een Vaderdag kaart zijn of een mooi gedicht. Vaderdag is zeker specialer met een mooi gedicht of lieve wens voor papa.

Mama’s zetten we in de bloemetjes op Moederdag, papa’s wachten hun beurt af om gevierd te worden tot vaderdag. Daar hoort uiteraard een Vaderdag cadeau bij, maar traditioneel dragen kinderen ook hun Vaderdag versje voor. Voor Vaderdag knutselen ze een kaart of zelfs het Vaderdag cadeau maken ze helemaal zelf. Het blijft elk jaar opnieuw een ontroerend moment voor veel papa’s, zeker als je ukje schattig zegt ‘’mijn vader is de beste’’. De eerste keer, als je nog niet lang vader bent geworden, is wellicht de speciaalste. Je kleintje kan nog geen gedichtje voordragen, maar misschien zocht je partner naar passende vaderdaggedichten voor baby’s. Het wordt ongetwijfeld een eerste, zeer fijne vaderdag. Inspiratie vind je natuurlijk hier, bij de Vaderdag gedichten.

Leeftijd speelt eigenlijk helemaal geen rol, je wilt ongetwijfeld ook als volwassene je vader eens bijzonder in de kijker zetten op vaderdag. In onze afdeling vaderdaggedichten lees je daarom ook Vaderdag gedichten voor volwassenen. Gedicht Vaderdag gevonden? Perfect, zoek nu nog een bijzondere kaart uit en pen de tekst neer. Wil je niet weer simpelweg gedichtjes uit de Vaderdag gedichten top 10, kijk dan snel hier voor nog veel meer versjes en Vaderdag teksten!

Heb je problemen met het vinden van het juiste gedicht in deze categorie, neem dan een kijkje in de categorie Moederdag gedichten , hier vind je gedichten die wellicht ook bij jouw vader kunnen passen.

Gemiddelde score

(3.54)

Aantal stemmen

13.508