1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Sport gedichten

U ziet de sport gedichten 301 t/m 350 van de 350
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
« Vorige 1 2 ... 5 6 7
« Vorige 1 2 ... 5 6 7

Sport gedichten, je hebt ze in alle vormen en maten. Gedichten over hockey, wielrennen, gymnastiek en gedicht voetbal! Maar dat zijn natuurlijk niet de enige sporten, over elke sport is er eigenlijk wel een gedicht te vinden. Deze oneindigheid aan sportgedichten kort of lang zijn te vinden op 1001gedichten.nl.

Blonk een van je vrienden uit in een bepaalde sport, met een nieuw record of glanzende medaille? Waarom zou je eens geen gedichten schrijven om die persoon proficiat te wensen, het hoeven niet altijd standaard wensen te zijn. Een gedicht zal zeker gewaardeerd worden bij deze bijzondere gelegenheid.

De categorie sportgedichten is uiteraard veel ruimer dan dat, je leest er ook gewoon mooie teksten met sport als thema, een bijvoorbeeld sportief sinterklaasgedicht. Voetbal kan bijvoorbeeld het onderwerp van deze sinterklaasgedichten zijn. Een gedicht over dansen of een tekst die elegant het synchroonzwemmen beschrijft. Sport blijft een inspiratiebron voor heel wat dichters, die sport gedichten schrijven waarin ze een bepaalde atleet bejubelen, het sierlijke van een sport beschrijven of de heroïsche inspanning in de kijker zetten.

Ben je zelf een fervent sporter en wil je je passie voor de sport delen met anderen, dan passen jouw sportgedichten hier zeker. De korte gedichten zullen ongetwijfeld weer een inspiratiebron vormen voor anderen die zelf gedichten maken en passende rijmwoorden zoeken. Zoek niet verder, hier vind je een unieke collectie sportgedichten!

Ben jij de creativiteit zelf? Deel het bij de categorie sportgedichten. Lees een aantal mooie gedichten om inspiratie op te doen en borduur hierop voort. Schrijf zelf een gedicht en deel dit met anderen. Laat anderen meegenieten van jouw schrijfkunsten en post een gedicht op de website.

Gemiddelde score

(3.38)

Aantal stemmen

7.758