1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Sms gedichten

U ziet de sms gedichten 1.301 t/m 1.350 van de 1.389
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Sms gedichten of WhatsApp gedichten, de gedichten van de toekomst. Even snel een leuk en mooi sms bericht sturen en meteen weer door. Hierdoor is de categorie sms gedichten ontstaan. Sms gedichtjes zijn eigenlijk een soort korte liefdesgedichten.

Vroeger maakten geliefden elkaar het hof door ellenlange liefdesbrieven of bijzondere liefdesgedichten naar elkaar te schrijven. Het digitale tijdperk is niet meer weg te denken, dus ook die lieve teksten evolueren mee. Papier heeft plaatsgemaakt voor smartphonescherm, liefdesbrief werd sms gedichtje. De lieve berichtjes zijn daarom niet minder origineel, zo bewijst deze categorie sms gedichten. De onderwerpen in deze categorie zijn erg verdeeld, voor iedereen is er wel iets te vinden.

Je doet bij de sms gedichten heel wat inspiratie op voor gedichtjes die perfect in een sms passen. Een hele uitdaging om in korte teksten toch te verwoorden wat je de ander wilt zeggen. 14 februari is bij uitstek hét moment voor een ik hou van jou gedicht, met Valentijn kun ook jij je kans wagen! Tussen de vele sms gedichten ontdek je daarom een mooie selectie Valentijn gedichten. Voor wie het niet helemaal goed ging in de liefde, kunnen liefdesverdriet gedichten ongetwijfeld troost bieden. Wie wordt er nu niet blij van een mooie liefdes sms.

Bovendien belanden niet alleen liefdes teksten in sms-gedichten, je kunt ook een goede vriend of vriendin laten weten dat je hem of haar mist, via ik mis je gedichten. Of wat dacht je van een beterschap gedicht, voor iemand die herstelt van een ongeval of nare ziekte? Inspiratie opdoen in de categorie sms-gedichten of zelf een sms-gedichtje toevoegen, het kan allemaal!

Heb jij een prachtig gedicht gevonden? Laat de schrijver het weten. Reageer en like het gedicht dat jij gebruikt hebt. De schrijver zal hier heel blij mee zijn! Of stuur hem of haar een leuk sms gedicht!

Gemiddelde score

(3.62)

Aantal stemmen

14.755