1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Sinterklaas gedichten

U ziet de sinterklaas gedichten 1 t/m 50 van de 392
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
1 2 3 ... 7 8 Volgende »
1 2 3 ... 7 8 Volgende »

Sint zat te denken, wat hij je dit jaar zou schenken... Helaas beginnen veel gedichten voor surprises nog steeds zo. Wil jij het dit jaar ook eens anders aanpakken? Via deze pagina ga je gegarandeerd een uniek Sinterklaasgedicht schrijven. Hulpsinterklazen verzamelt u!

Wil je zelf Sinterklaasgedichten maken, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Met onze afdeling Sinterklaas gedichten helpen we je graag op de goede weg. We hebben dan wel helaas geen Sinterklaas gedichten generator, maar door een van de vele sint gedichten kom je hier zeker op ideetjes om zelf aan de slag te gaan voor een leuk gedichtje. Zo schrijf je zelf een origineel Sinterklaasgedicht en hoef je niet aan te komen met stokoude teksten als “Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje”. Kom je er echt niet zelf uit? Dan vind je hier natuurlijk ook voldoende Sinterklaasgedichten kant en klaar. Wat dacht je van grappige Sinterklaasgedichten, korte gedichten of een gedichtje over chocoladeletters, Piet, pakjesavond of snoepgoed? Je vindt het allemaal hier!

Sinterklaas en Piet komen hier natuurlijk ook op inspiratie op te doen, want een Sinterklaas surprise zonder gedicht, dat is toch geen gezicht? Allerhande rijmelarijen, Sinterklaasliedjes en versjes staan op deze pagina voor je verzameld. Gedaan met standaard surprise gedichten, hier kom je voor originele rijmpjes. Laat je dus snel inspireren door ons ruime aanbod Sinterklaasgedichten of voeg je eigen schrijfsels toe om anderen te helpen met rijmen. Sinterklaas en Piet zijn dit jaar goed voorbereid. Het aftellen naar dit geweldige kinderfeest vol rijmpjes en surprises is begonnen!

Het wordt in Nederland steeds populairder om Sinterklaas en Kerstmis tegelijkertijd te vieren, vooral voor wie geen kinderen heeft of als ze niet meer thuis wonen. Met oud & nieuw er ook nog bij, noemen we dit ook wel eens gekscherend Sinterkerst en Nieuw. Combineer je Sinterklaasgedicht daarom eens met een gedicht voor Kerstmis of een nieuwjaarsgedicht. Zo blijft de traditie van het gedichten maken voor Sinterklaas toch een beetje behouden en maken we er één gezellig feest van.

Gemiddelde score

(3.51)

Aantal stemmen

18.043