1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Paas gedichten

U ziet de paas gedichten 201 t/m 217 van de 217
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Het is weer Pasen. De dag dat de paashaas centraal staat. Ga je met de kinderen opzoek naar paaseieren? Ga je met familie uit eten? Iedereen viert Pasen op zijn eigen manier en het is altijd leuk en gezellig.

Wil je iemand een vrolijk Pasen wensen op een bijzondere manier, dan doe je in onze categorie paas gedichten heel wat inspiratie op. Bij de paasgedichten vind je gedichtjes in zeer uiteenlopende stijlen. Misschien zoek je een christelijk gedicht dat een stukje uit het paasverhaal brengt? Paaswensen, Ze zijn voor iedereen. Welke mensen zijn nu niet blij als ze fijne paasdagen wensen krijgen. Zo’n prachtig paasgedicht is een leuk cadeau voor jong en oud! Vrolijk Pasen wensen, daar gaat het allemaal om. Een unieke manier om iemand blij te maken met een prachtige paaswens.

Heel wat gedichten hebben de verrijzenis als thema, maar ook Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag komen aan bod. Mag het wat luchtiger, dan lees je ongetwijfeld een grappig gedichtje in de lijst paasgedichten. Met Pasen knutselen jong en oud kleurrijke werkjes in elkaar. Leuk om aan de Pasen kleurplaten van je kinderen een bijzondere boodschap toe te voegen, je ontdekt hier heel wat passende gedichtjes.

Bij de paas gedichten lees je ook originele paaswensen of vrolijke gedichten over paaseieren en de paashaas. Met Pasen vieren we het nieuwe leven en de ontluikende lente, daar hoort een mooi gedicht bij. Lukt het je niet om de juiste woorden neer te pennen, dan is onze selectie paasgedichten perfect voor jou. Gedichten voor kinderen of volwassenen, we verzamelen ze hier allemaal voor jou. Fijne paasdagen wensen met een paasgedicht? Zoek snel je favoriet tussen de paas gedichten! Ben jij een paas fanaat? Heb jij een mooi gedichtje liggen? Upload het naar de website. Laat anderen merken hoe leuk jij Pasen vindt.

Toch geen gedicht gevonden? Misschien kun je hem vinden in de categorie christelijke gedichten. Fijn Pasen toegewenst.

Gemiddelde score

(3.72)

Aantal stemmen

5.417