1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Overige gedichten

U ziet de overige gedichten 13.901 t/m 13.950 van de 14.019
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Gedichten, ze worden te allen tijde gebruikt om emoties uit te drukken en om een gevoel over te brengen. We dragen gedichtjes voor tijdens verschillende gelegenheden: trouwerijen, schrijven gedichten op kerst- en nieuwjaarskaarten en lezen versjes voor op onder andere Vaderdag en Moederdag. Liefdesgedichten, Moederdaggedichten, Sinterklaasgedichten, Overlijdensgedichten, Geboortegedichten, Paasgedichten, Verjaardagsgedichten, ze gaan allemaal over een specifiek thema.

Ben je juist op zoek naar een gedicht dat niet onder een bepaalde noemer te plaatsen valt, bijvoorbeeld gedicht vakantie, gedichten over school, gedicht opa of klassieke gedichten, dan kun je het altijd eens bij deze categorie ‘Overige gedichten’ proberen. De categorie ‘Overige gedichten’ wordt verrijkt met mooie gedichten over familie en veel andere soort gedichten.

De liefde voor oma, de dankbaarheid voor een zus... Maar ook actuele onderwerpen uit onze samenleving komen hier aan bod. Denk aan gedichten over vluchtelingen of helaas depressiviteit. Ben je op je werk bezig met een bepaald thema en zoek je een leuk gedichtje? Heb je er behoefte aan om te weten dat je niet de enige bent in een bepaalde situatie? Of ben je heel introvert, vind je praten lastig en wil je aan de hand van een gedicht jouw gevoel aan een ander duidelijk maken. Ga eens door deze lijst met overige gedichten heen en pik er eentje uit dat perfect bij jou past. De ontvanger van het gedicht zal het zeer zeker waarderen, want wie houdt nu niet van een mooi gedicht?

Heb jij nu een gedicht geschreven, nadat je inspiratie hebt opgedaan op 1001gedichten.nl, maar het gedicht behoort eigenlijk niet tot een specifieke categorie? Post dit gedicht dan onder de categorie ‘overige gedichten’ en laat iedereen meegenieten van jouw schrijf kunsten.

Gemiddelde score

(3.30)

Aantal stemmen

86.348