1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Nieuwjaars gedichten

U ziet de nieuwjaars gedichten 1 t/m 50 van de 416
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
1 2 3 ... 8 9 Volgende »
1 2 3 ... 8 9 Volgende »

Gelukkig nieuwjaar! Het is een traditie om aan het einde van een jaar of juist aan het begin van een nieuw jaar (het is maar hoe je het bekijkt) de beste nieuwjaarswensen naar familie en vrienden uit te spreken. De beste wensen, een gezond en gelukkig nieuwjaar, het zijn niet echt originele nieuwjaarswensen meer. Wil je dit jaar toch eens met originele kerst- en nieuwjaarswensen op de proppen komen? Wil je jouw nieuwjaarskaarten opleuken met grappige nieuwjaarswensen of een verrassend nieuwjaarsgedicht? Dan ben je hier op de juiste plek gearriveerd!

Op deze pagina hebben we leuke nieuwjaarswensen voor je verzameld. Zo vind je hier nieuwjaarsgedichten, nieuwjaarswensen teksten op een unieke manier en meer om je wenskaarten op te fleuren. Met behulp van mooie gedichten wordt je fijne feestdagen tekst namelijk een stuk vrolijker en origineler. Uiteraard kan je deze nieuwjaars gedichten ook uitstekend combineren met een leuk kerstgedicht.

Nieuwjaarswensen gedichten zijn er in alle soorten en maten: van een kort gedicht in de vorm van een limerick of een goede one-liner voor je nieuwjaarskaarten, naar lange inspirerende gedichten van bekende dichters. Ook andere liefhebbers van gedichten delen hier hun nieuwjaarsgedichten met je. Deze zijn zelf bedacht, komen recht uit het hart en zijn daarmee ook uniek en echt. Alle relevante onderwerpen zijn hier te vinden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwjaarsversjes over voor- en tegenspoed in het leven, een ode knallend vuurwerk, maar ook een gelukkig nieuwjaar gedicht over cadeautjes en lekker eten.

Dit jaar op een heel bijzondere manier een gelukkig nieuwjaar wensen? Pik hier jouw favoriete gedichtje(s) uit voor familie, vrienden en andere dierbaren en het nieuwe jaar kan alleen nog maar top worden! Vergeet bovendien ook niet anderen te inspireren en deel jouw unieke nieuwjaarsgedicht op deze pagina!

Gemiddelde score

(3.35)

Aantal stemmen

7.415