1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Muziek gedichten

U ziet de muziek gedichten 1 t/m 50 van de 290
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
1 2 3 ... 5 6 Volgende »
1 2 3 ... 5 6 Volgende »

Muziek gedichten, een vorm van geluid op papier. Muziek luisteren doet eigenlijk iedereen wel. Via de radio thuis, tijdens het sporten of in de avond thuis. Hieruit is de categorie muziek gedichten ontstaan.

Muziek is voor velen belangrijk. Het biedt troost wanneer je bijvoorbeeld liefdesverdriet hebt of rouwt om iemand, maar je kunt er net zo goed inspiratie uit putten als je het allemaal even niet meer weet. Muziek kan je zelfs vrolijk doen laten worden of herinneringen bij je oproepen. Een gedicht over muziek kan mensen echt raken. Een gedicht is hierom ook een mooi cadeau. Een muziek gedicht als geschenk, dit gedicht zal de ontvanger een lach op zijn gezicht zetten. Een muziek gedicht wie wil dat niet?

Vormen de inspirerende teksten die muziek en liedjes met zich meebrengen een rode draad in je leven? Kun jij je goed vinden in de songteksten die dagelijks aan je voorbij flitsen? Kortom, zou je wel kunnen stellen dat muziek een echte passie van je is? En wil je deze passie, dit gevoel met anderen delen? Doe het in de vorm van een gedichtje, een gedicht over muziek. Doe het met één van de fraaie gedichten die hier onder de categorie ‘muziek gedichten’ staan. Hier vind je overigens niet alleen teksten voor volwassenen, maar ook muzikale versjes voor kinderen. Heb je een gedicht geschreven plaats het dan op 1001gedichten.nl en deel je meesterwerk met anderen.

Liefhebbers van muziek hebben hier mooie, grappige, originele gedichtjes geplaatst. Gedichten over herinneringen en emoties, idolen en muziekteksten, alles wat te maken heeft met het thema muziek. Scharrel eens door deze muziek gedichten en vind in de gedichten troost of ontdek diepzinnige muziek quotes en teksten over muziek. Gedichten over muziek, dat moet bij een liefhebber toch als muziek in de oren klinken?!

Gemiddelde score

(3.43)

Aantal stemmen

3.156