1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Moederdag gedichten

U ziet de moederdag gedichten 1 t/m 50 van de 475
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Moederdag, de dag van het jaar die helemaal om lieve mama gaat. De taak is aan jullie om ervoor moeder een leuke dag van te maken. Tenslotte staat lieve mama altijd voor ons klaar. Wanneer je verdriet hebt of wanneer je een lift nodig hebt naar de sportschool. Mama verdient zeker een Moederdag cadeau. Op moederdag verwen je jouw moeder nu eenmaal, dat hoort erbij. Natuurlijk mag oma ook niet vergeten worden, dit is dan ook de moeder van jouw moeder. Dus ook oma moet verwend worden.

Heb je echter nog geen Moederdag ideeën en ben je misschien wat te oud voor Moederdag knutselen? Een mooi gedicht voor moeder of één van de Moederdag versjes die je bijvoorbeeld in deze categorie ‘’Moederdag gedichten’’ vindt, zal zeker in de smaak vallen bij mams.
Misschien bloemen met een aantal gedichten van het hele gezin. Een ontbijt op bed waar de kinderen hun versjes voorlezen of een zelf verzonnen liedje zingen. Het is allemaal met maar één doel: een lach op het gezicht van moeder.

In deze categorie zijn veel verschillende moederdagsgedichten te vinden. Een gedicht voor oma, voor jongere moeders, een goedmaak gedicht en gedichten over verschillende persoonlijkheden. Voor iedere moeder bestaat er wel een passend gedicht. Korte moederdag gedichten, lange gedichten, lieve gedichten, maar ook plagende gedichten voor moeder.

Het beste Moederdag cadeau is er eentje die recht uit je hart komt. Je kunt zelf een gedicht verzinnen en inspiratie opdoen uit alle gedichten die ter beschikking staan. Ook kun je een passend gedicht kiezen, ook hier gaat mama zeker weten heel erg blij mee zijn. Een gedicht, een versje, Moederdag wordt dit jaar top! Hoe ga jij je moeder dit jaar verrassen? Laat een reactie achter onder het gedicht wat jij gebruikt hebt.

Voor Vaderdag zijn er natuurlijk ook gedichten te vinden onder de categorie Vaderdag gedichten.

Fijne Moederdag gewenst!

Gemiddelde score

(3.49)

Aantal stemmen

12.513