1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Liefdes gedichten

U ziet de liefdes gedichten 1 t/m 50 van de 22.188
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

"Liefde is...", weet jij direct hoe je deze zin aan zou vullen? Liefde is voor iedereen anders, maar zeker is dat iedereen het wil. Zoals de Beatles ooit al zongen: "All You Need is Love". Liefde delen we graag met anderen. Op deze pagina vind je daarom een groot aantal liefdesgedichten. Ze zijn voor jou, maar je kan natuurlijk ook jouw eigen mooie teksten over de liefde delen.

Heb jij vlinders in je buik of de hele dag een glimlach van oor tot oor, doordat je net een nieuwe liefde in je leven hebt? Wil je dit gevoel met hem of haar delen en eigenlijk zelfs het liefst van de daken schreeuwen? Het is natuurlijk het leukst om zelf iets te schrijven vanuit het hart, maar dit is niet altijd gemakkelijk. Of je nu op zoek bent naar simpele liefde quotes, lieve teksten voor een bijzonder iemand of liefdes zinnen voor een beetje inspiratie, je bent hier op de juiste pagina. Lees eens een aantal van de duizenden liefdesgedichten!

Staat er een speciale dag voor de deur, zoals Valentijnsdag? Kijk dan ook eens op onze pagina met Valentijnsgedichten, speciaal voor deze dag. Ga je misschien zelfs binnenkort trouwen en kan een huwelijksgedicht daarbij niet ontbreken? Ga dan naar onze pagina met gedichten over het huwelijk.

Ben je op zoek naar liefdes teksten voor hem of haar, liefdespreuken of een stukje poëzie, maar ben je zelf niet zo’n romanticus? 1001Gedichten.nl helpt je graag op weg met met duizenden liefdesgedichten, liefdesspreuken en mooie teksten over de liefde. Blader dus zeker eventjes door de teksten die anderen al geschreven hebben. Wellicht is er eentje van toepassing op jouw situatie of omschrijft er eentje precies jouw gevoel. Een echte musicus zou ze zelfs kunnen gebruiken in een persoonlijke songtekst. Aarzel niet om de gedichten over liefde op deze pagina te gebruiken om je liefde te uiten of maak er je eigen versie op, die je dan opnieuw op deze pagina kan plaatsen.

Gemiddelde score

(3.35)

Aantal stemmen

108.410