1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Levens gedichten

U ziet de levens gedichten 1 t/m 50 van de 10.642
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Het leven kent ups and downs. Mooie momenten, verdrietige momenten, grappige en bijzondere gebeurtenissen. De ene dag raak je overspoeld door geluk, een andere dag kun je wel door de grond zakken van ellende. Het leven is een achtbaan aan emoties en gevoelens. En deze emoties en gevoelens wil je niet altijd voor jezelf houden, maar delen met anderen. Hierdoor wordt de last dragen minder zwaar en geluk delen met anderen leuker.

Heb je een zware tijd gehad. Schrijf er een gedicht over en deel je tijd met anderen, zodat je de ellende eindelijk van je borst hebt en van je af kan gooien. Geniet je van het leven, laat dit dan ook weten. Laat anderen zien hoe mooi het leven is en hoe het eruit kan zien. Laat anderen mee genieten van jouw vreugde. Samen is altijd leuker dan alleen. Moeilijke tijden hoef je niet alleen op te lossen, door ervaringen te delen kunnen mensen je steunen.

De categorie ‘’levens gedichten’’ is dan de perfecte plek voor al deze verhalen. Levensverhalen van jouw medemensen verwoord in bijzondere gedichten over het leven. Een gedicht over hoop, een mooi leven, een gedicht over jezelf zijn, dieptepunten, de meest uiteenlopende spreuken over het leven en gedichten over leven, zijn in deze categorie ‘’Levensgedichten’’ in groten getale aanwezig. Ben je niet zo’n prater, maar wil je toch aan dierbaren laten weten hoe jij momenteel in het leven staat? Met de juiste levensteksten maak je toch duidelijk hoe jij je voelt. Mooie teksten over het leven, verdrietige gedichten, teksten over maatschappelijke issues, vrolijke gedichtjes, lees er hier een aantal en put er jouw nodige hoop, inspiratie en troost uit.

Welke levensgedichten vind jij het mooiste? Laat een reactie achter en een like bij het gedicht dat jij het mooiste vindt.

Op zoek naar een gedicht vanwege een sterfgeval? Bekijk dan de categorie overlijdens gedichten.

Gemiddelde score

(3.29)

Aantal stemmen

52.671