1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Kinder gedichten

U ziet de kinder gedichten 1 t/m 50 van de 379
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
1 2 3 ... 7 8 Volgende »
1 2 3 ... 7 8 Volgende »

(Pleeg)ouder, opa of oma, oom of tante, de liefde van en voor een kind is altijd bijzonder te noemen. En soms voel je de behoefte om die liefde in woorden uit te drukken. Dat gevoel in woorden uitgedrukt, in de vorm van gedichten voor kinderen en gedichten over kinderen, vind je in deze categorie Kinder gedichten.

Viert zoonlief zijn verjaardag, 4 jaar alweer, is je prinses jarig en zoek je naar een speciaal gedicht voor dochter, je hoeft zelf niet heel handig in gedichtjes maken te zijn, je speurt gewoon eens rond in deze categorie Kindergedichten.

Voldoende inspiratie wat betreft verjaardagswensen kind(eren), verjaardag kind en versjes verjaardag. Maar er is meer dan de kindergedichten die onder de noemer gedicht kinderverjaardag geplaatst kunnen worden. Wat dacht je van de mooiste, leukste en meest bijzondere poezieversjes en poeziealbum versjes? Deze poezie voor kinderen is ideaal voor juffen en meester die regelmatig in het poeziealbum van de kinders mogen schrijven.

Een speciaal gedicht voor petekind, een gedicht voor een verjaardag, grappige poëziealbumversjes, snuffel eens rond in deze categorie Kindergedichten en wie weet ontdek je wel dat ene gedicht dat voor jou lijkt te zijn geschreven. Heb je zelf veel inspiratie schrijf dan je eigen gedicht. Deel dit gedicht op deze website en laat anderen genieten van jouw schrijfkunsten. Misschien help je wel een moeder aan een mooi gedicht. Zoon of dochter zullen hier blij van worden.

Kinder gedichten, Gedichten voor je kind of kleinkind om zich speciaal te laten voelen. Kinderversjes als verassing bij de verjaardag. Zelfs babygedichtjes zijn beschikbaar. Ook kinderen worden blij van mooie woorden van hun geliefden, dit alles is te vinden bij de kindergedichtjes. Kun je niet vinden wat je zoekt in deze categorie, neem dan eens een kijkje bij de categorie vrolijke gedichten, zodat je de ontvanger kan laten lachen.

Reageer op het bericht en like het gedicht wat je hebt gebruikt. Laat de schrijver zien dat het gedicht top is!

Gemiddelde score

(3.55)

Aantal stemmen

5.005