1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Kerst gedichten

U ziet de kerst gedichten 1 t/m 50 van de 820
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Kerstmis is natuurlijk de periode van (kerst)cadeaus en lekker eten, maar ook de tijd van het jaar waarin we tijd voor elkaar en gezelligheid maken. We spreken mooie kerstwensen uit en sturen kerstkaarten naar familie en vrienden die we al een poosje niet meer gezien hebben. Wil jij ook graag je kerst- en nieuwjaarswensen op een originele manier overbrengen en ga jij helemaal mee in deze gezellige kerstsfeer? Ben je alleen niet zo heel creatief met je kerstkaart tekst? Dan vind je hier de beste ideeën voor kerstgedichten maken, een leuke en relatief eenvoudig manier om je kerstkaart op te fleuren.

Een gedicht maken als tekst op je kerstkaart kan heel simpel, door bijvoorbeeld gebruik te maken van kerstliedjes of een gedichtje te schrijven in de vorm van een kerstboom (tip!). Op deze pagina vol kerst gedichten vind je een groot aanbod aan verschillende kerst teksten. Wat dacht je van grappige kerstgedichten, christelijke gedichten, Toon Hermans kerst gedichten of simpelweg korte kerstwensen? Allerhande originele ideeën voor je kerstwensen ontdek je hier.

Tekst kerstkaart gezocht? Een leuk kerstgedichtje is het perfecte begin van een vrolijke kerst. Gedichten maken wordt heel eenvoudig door inspiratie op te doen op deze pagina. Lees eens een aantal gedichten en de kerst teksten dansen je pen uit. Het is dus helemaal geen probleem dat je de kerstgedichtjes voor op een kaart niet zomaar uit je mouw schudt, met de nodige inspiratie kom je al een heel eind. De grappige kerstkaarten en unieke kerstwensen die je van anderen krijgt hebben ze misschien ook wel niet helemaal zelf gemaakt of bedacht. Wie weet hebben ook zij hulp van 1001gedichten.nl gehad!

Gemiddelde score

(3.35)

Aantal stemmen

10.107