1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Islamitische gedichten

U ziet de islamitische gedichten 1 t/m 50 van de 989
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Vandaag de dag leven we in een bruisende multiculturele samenleving. Christenen, moslims, joden, aanhangers van verschillende geloven leven naast en met elkaar. Ieder geloof met haar eigen opvattingen, tradities en feesten. Ook al leven we samen in één land, dikwijls zijn we nog niet helemaal bekend met elkaars rituelen en gebruiken.

Ben jij een moslim en merk je dat er nog wat onwetendheid is over de Islam? En wil je die onwetendheid bij bijvoorbeeld een collega, buurman of vriend wegnemen? Probeer het eens met de mooie Islam teksten die je onder deze categorie ‘Islamitische gedichten’ vindt. Met deze mooie Islamitische teksten leg je op een niet belerende toon uit wat diverse aspecten van het geloof voor jou als moslim betekenen. Deze mooie Islamitische gedichten zijn dan ook een prachtig cadeau. Schenk ze aan je beste vriend, je echtgenoot of gewoon een collega. Iedereen houdt van een cadeau en een Islamitisch gedicht is hier een mooi voorbeeld van.

Andersom kan het natuurlijk ook. Ben jij geen moslim, maar wil je je toch eens op een bijzondere manier verdiepen in dit geloof, dan zal zo’n gedicht Islam wellicht een hoop duidelijk maken. Uiteraard zijn het niet alleen algemene gedichtjes over het geloof die je hier in deze categorie aantreft. Zit jij vol met creatieve gedachtes? Denk jij ook een gedicht te kunnen schrijven? Misschien heb je wel al een gedicht. Upload je gedicht op 1001gedichten.nl. Wie weet vinden de lezers je Islamitische gedicht wel erg mooi en word je een echte schrijver.

Heb je wat te vieren of zoek je juist naar troostende woorden? Hier zit je aan het juiste adres. Huwelijk Islam, Islamitische gedichten liefde, Islamitische gedichten huwelijk, ramadan gedichten, bij elke gelegenheid of ieder moment hoort een bijzondere, gepaste tekst.

Hou je van gedichten over het geloof? Neem dan eens een kijkje in de categorie Christelijke gedichten. Veel leesplezier!

Gemiddelde score

(3.27)

Aantal stemmen

6.143