1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Huwelijks gedichten

U ziet de huwelijks gedichten 1 t/m 50 van de 236
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Het huwelijk, de enige verbinding die voor eeuwig duurt. Is het jouw trouwdag of je jubileum en wil je graag je wederhelft verrassen? Dan zijn huwelijksgedichten een goed begin. Je man of vrouw zal zeker blij worden van de geïnvesteerde tijd en de huwelijkswensen in het gedicht.

Een huwelijk op een speciale manier vieren? Dat doe je met één van de originele gedichten die je hier in deze categorie huwelijksgedichten vindt. Of je nu op zoek bent naar een mooi gedichtje waarmee je eigen trouwkaarten kunt personaliseren of eigen trouwkaarten maken. Trouwgedichten die je op de huwelijksuitnodigingen kunt zetten of speurend naar een unieke wens/felicitatie voor bruidspaar en familie, je ontdekt ze hier bij de huwelijksgedichten. Een gedicht, 25 jaar getrouwd of net in het huwelijksbootje gestapt, voorgelezen door een naaste vriend of dierbaar familielid maakt van je bruiloft een bijzondere dag. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat als het goed is, jij deze dag maar één keer voor jezelf meemaakt!

Ben jij die naaste vriend of dat dierbare familielid en heb je de eer om een woordje te mogen doen op een huwelijksdag, zoek hier bij huwelijks gedichten naar het meest bijzondere gedicht. Van emotionele trouwwensen tot grappige gedichten, voor ieder gelukkig koppel passende huwelijksfelicitaties. Alles voor jou, 'Droomhuwelijk', '40 jaar getrouwd', '50 jaar huwelijk', 'Trouwbeloften', met een lijst met zulke titels wordt het hier bij huwelijks gedichten nog lastig kiezen het meest geschikte gedicht eruit te pikken. Lees ze allemaal eens rustig op je gemak door en bedenk dan welk gedichtje het beste bij jullie of bij het bruidspaar past. Aan toepasselijke tekst trouwkaart is genoeg te vinden.

Een gedicht gevonden? Reageer en like het gedicht dat je gebruikt hebt. Laat zien aan de schrijver dat zijn post goed was! Bij de huwelijksgedichten niets kunnen vinden? Kijk dan eens naar liefdesgedichten voor je wederhelft.

Gemiddelde score

(3.09)

Aantal stemmen

6.014