1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Humor gedichten

U ziet de humor gedichten 1.151 t/m 1.200 van de 1.205
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Hou je van lachen en grappen? Dan zijn de humor gedichten vast en zeker iets voor jou, want gedichten humor is misschien wel de leukste humor. Gedichten over humor zijn grappig en brengen vanzelf een lach op je gezicht. De humorgedichten gaan over een diversiteit aan onderwerpen. Deel een glimlach in de vorm van een gedicht.

Wat dacht je van grappige gedichten over het toilet, dieren gedichten over rare, opvallende en pratende dieren of grappige gedichten waarin iets of iemand belachelijk wordt gemaakt. De humor gedichten zijn perfect voor mensen die van gedichten houden, maar het graag luchtig houden. Neem eens een kijkje bij de gedichten, selecteer het grappigste gedichtje en deel deze met je vrienden en familie. Zo kunnen jullie er samen om lachen. Heb je een collega met een ochtendhumeur? Met een grappig gedicht heb je iemand zo weer opgevrolijkt en gaan jullie samen fris en gezellig de dag tegemoet.

Deze gedichten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Niet alleen op 1 april zijn humor gedichten toegestaan! Is je vriend jarig en wil je hem nog eens laten lachen? Heb je een grapjesoom of -tante die je wilt laten zien dat jij het ook kan? Doe hem of haar een van deze grappige gedichten cadeau. Heeft je ex je bedrogen en wil je op een sarcastische manier laten weten dat je over hem of haar heen bent? Ook hiervoor zijn de leuke gedichten in deze categorie ideaal. De humor gedichten zijn tevens leuk om aan je kinderen te laten lezen. Zo maken ze op een speelse manier kennis met poëzie. Benieuwd? Ontdek dan de vele onderwerpen in de humorcategorie van 1001Gedichten.nl.

Alleen maar lachen met de deze gedichten, wie houdt daar nou niet van?!

Zat het humor gedicht dat je zocht er niet bij? Neem dan eens een kijkje bij de categorie vrolijke gedichten. Hier zijn nog veel meer leuke en grappige gedichten te vinden.

Gemiddelde score

(3.37)

Aantal stemmen

13.046