1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het laatste gedichtennieuws

Over energie en elektriciteit

Thursday, 29 August 2019 om 08:10

Iedereen verbruikt energie en elektriciteit, de een verbruikt meer dan de ander. De meest gunstige energieleverancier kan hierdoor per huishouden verschillen. Het is zaak om dit goed uit te zoeken, het is zonde als je jaarlijkse veel centen in de prullenbak gooit. Het leven is al duur zat! Houdt goe...   Lees verder »

Gedichten met auto's

Thursday, 29 August 2019 om 08:05

Gedichten met auto's lijken steeds populairder te worden. Logisch, aangezien auto's op dit moment het belangrijkste voertuig zijn. Er zijn tientallen automerken verkrijgbaar, je hebt daarom ontzettend veel keuze. Wat betreft auto's kunnen smaken ontzettend verschillen. De kleur van de auto is belang...   Lees verder »

Rozen verwelken, auto's vergaan

Friday, 26 July 2019 om 12:12

Hoewel jij je vaak onaantastbaar waant in je auto, rustig cruisend door het Nederlandse landschap, ben jij dat bepaald niet. In je auto ben je zeer kwetsbaar en dat hoeft helemaal niet aan jezelf te liggen. Het ongeluk zit in het verkeer namelijk nog steeds in dat kleine hoekje. Al heel snel veel sc...   Lees verder »

De Gedichtenwedstrijd zit er op!

Tuesday, 14 May 2019 om 12:44

Allereerst een bedankje vanuit het gehele team van 1001gedichten.nl. Wij hebben enorm genoten van het lezen van jullie vrolijke lente gedichten. We hopen dan ook dat jullie het net zo vermakelijk vonden om ze te schrijven - en te lezen. Gelukkig hielpen jullie ons een handje met de uiteindelijke ste...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd: breng je stem uit!

Monday, 29 April 2019 om 11:42

De gedichtenwedstrijd zit er bijna op. Vanaf nu zijn de inzendingen gesloten. We hebben jullie ingestuurde gedichten een aantal keer goed doorgelezen, en wat was dit genieten! Vervolgens hebben we 27 gedichten geselecteerd die meedoen aan de stemronde. En dat is waar we jouw hulp nodig hebben. Welk...   Lees verder »

Fanatiek dichter tot laat in de avond? Zo houd je jouw energieverbruik laag

Thursday, 11 April 2019 om 10:07

Ben jij een fanatiek dichter die tot laat in de avond werkt? Dan is het verstandig dat je dit artikel leest. Omdat je natuurlijk veel uren achter de computer werkt, is het verstandig om regelmatig te controleren hoeveel energie je verbruikt. Te veel energieverbruik kan namelijk leiden tot enorme kos...   Lees verder »