1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het laatste gedichtennieuws

Het leven van een instagram influencer

Wednesday, 19 February 2020 om 06:43

Het leven van een instagram influencer is te vangen in een groot aantal video?s en foto?s. Zorgvuldig gemaakt, met aandacht voor elk detail. Die tonen je de nieuwste kleding, items en snelle auto?s. Op die manier zorg je voor honderden likes, shares en retweets. Je bereikt er op een snelle manier du...   Lees verder »

De Gedichtenwedstrijd zit er op!

Wednesday, 19 February 2020 om 06:18

Na een klein technisch foutje, is het Cupido toch gelukt om de stemmen te tellen en een winnaar te kiezen. Hij was blij dat de trouwe leden van 1001gedichten.nl hebben meegestemd, want hij was verliefd op elk van jullie inzendingen! Alleen was het hem dus niet gelukt. Daarom willen we zowel de deeln...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd: breng je stem uit!

Tuesday, 11 February 2020 om 14:27

Is de verliefdheid al naar jouw bol gestegen? Bij ons in ieder geval wel! Wij werden namelijk geraakt met gelukspijlen door jullie inzendingen. Dus allereerst bedankt voor het delen van jullie dichtkunsten. Ieder gedicht is prachtig en uniek. Toch moesten we een selectie maken. We hebben onze pers...   Lees verder »

Het is tijd voor een nieuwe Gedichtenwedstrijd!

Wednesday, 22 January 2020 om 09:20

Hallo lieve mede-dichters, Er hangt weer liefde in de lucht Maar horen we daar nou een diepe zucht? Het is bijna tijd voor Valentijnsdag Dat verklaart Cupido?s stressvolle gedrag Hij is er dit jaar nog niet helemaal klaar voor Maar wij vertelden hem dat dat geen probleem is, hoor Het lukt jul...   Lees verder »

Fijne Sinterklaas

Friday, 22 November 2019 om 10:32

Soms denken we zo lang na over de juiste woorden en zinnen Eventjes heel eerlijk: het is best lastig een uniek gedicht te verzinnen Toch hoort dit nou eenmaal bij ieder Sinterklaascadeau Maar hoe kom je nou terecht in die creatieve dicht-flow? Wij besloten om eerst maar eens een presentje te kope...   Lees verder »

Besparen op vaste lasten kun je leren

Tuesday, 24 September 2019 om 07:46

Iedereen kent het wel, het ene- na de andere bedrag dat maandelijks van je bankrekening wordt afgeschreven. Soms komt het net even niet goed uit, waardoor je al gauw in de financiele problemen terecht kan komen. Gelukkig is dat vanaf vandaag verleden tijd, want er zijn altijd mogelijkheden om te bes...   Lees verder »