1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Geboorte gedichten

U ziet de geboorte gedichten 51 t/m 100 van de 496
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Geboorte, voor veel het grootste geschenk dat je kan krijgen in het leven. Hierdoor is de categorie geboorte gedichten ontstaan. Veel interessante onderwerpen zijn in deze categorie terug te vinden.

Ken je iemand die net een kindje heeft gekregen? En is het tijd voor de felicitatie? Geboorte is dan ook iets speciaals. Laat diegene dan op een originele manier weten hoe leuk je dat vindt. Hoe je dat doet? Met de geboorte gedichten van 1001gedichten.nl. Hoe tof is het om iemand je geboortewensen te sturen door middel van een pakkend gedicht met geboorteteksten. Schrijf je wens voor baby en ouders op een kaartje en koop er een tof geboorte cadeau bij. Dit is het perfecte kraamcadeau.

De geboortegedichten zijn niet alleen een creatieve verrassing om aan iemand te geven. Mooie geboortegedichtjes zijn namelijk ook ideaal als tekst voor op een geboortekaartje. Kies dus je favoriete gedichtje uit en gebruik die als geboorte tekst voor op je geboortekaartjes. Dit idee wordt vast en zeker door je ontvangers gewaardeerd.

De liefde voor een kindje is een thema dat veel terugkomt in de gedichtjes. Ook andere gevoelens komen aan bod, zoals angst en geluk. Voor iedereen is er een pakkend gedichtje te vinden waarmee je je emoties uitdrukt. Een liefdevolle en gemeende geboorte tekst is erg bijzonder. Kies uit titels als 'mooi lief klein kindje', 'de baby die het waard is' en 'mijn kleine engel'. Selecteer het gedicht dat bij jou past en laat je hart spreken. Geboortekaartjes tekst is dan ook vaak emotioneel en gevoelig te zijn.

Heb jij interesse in kindergedichten? Neem dan ook eens een kijkje in de categorie kinder gedichten. Hier vind je gedichten voor kinderen die al een stukje ouder zijn.

Een gedicht gevonden? Reageer op het gedicht en like het gedicht dat je gekozen hebt. Laat de schrijver weten dat hij een goed gedicht geschreven heeft. Hier zal de schrijver ook blij van worden.

Gemiddelde score

(3.59)

Aantal stemmen

7.813