1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Franse gedichten

U ziet de franse gedichten 1 t/m 50 van de 99
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Bonjour, welkom bij de Franse gedichten. In deze categorie snuffel je door diverse Franstalige gedichten. Van Franse gedichten over liefde en gedichten over eten tot gedichtjes over Franse muziek en nog vele andere soorten gedichten. Vooral Franse liefdesgedichten komen ruim aanbod. Frans is niet voor niets de taal van de liefde, oftewel la langue de l’amour. Mooie Franse liefdes zinnen over geliefden wisselen zich af met liefdevolle teksten over speciale personen, zoals een gedichtje over vrienden, een zus of een vader. Natuurlijk zijn er ook prachtige gedichten te vinden in deze categorie voor jouw wederhelft. Verras die speciale persoon met een prachtig gedicht. Wie zou dat gebaar nu niet waarderen.

Ben je zelf Franstalig? Dan is deze categorie op 1001gedichten.nl vast en zeker iets voor jou. Doe inspiratie op en bedenk zelf een Franse tekst. Voor je het weet heb je mooie Franse zinnen op papier gezet. Deel je gedicht op 1001gedichten.nl en laat anderen meegenieten van jouw gedicht. Als je de Franse taal aan het leren bent dan is een gedicht ideaal om meer over de taal te weten te komen. Zo heeft het lezen van de Franse gedichten een positief effect op je kennis over Franse grammatica, woordenschat en zinsopbouw.

Enthousiast over de Franse gedichten? Denk er dan eens aan om een literaire avond te organiseren. Kies uit meer dan 70 gedichtjes je favorieten en wissel samen met je genodigden je gedachten over de prachtige teksten. Dat wordt gegarandeerd een inspirerende avond. Wat is nu mooier dan een frans gedicht. Franse dichters schrijven prachtige gedichten in deze categorie. Elke Franstalige of liefhebber van de Franse taal kan in deze categorie een passend gedicht vinden om te schenken of om inspiratie op te doen voor een eigen gedicht.

Ben jij een fan van talen? Neem dan ook eens een kijkje in de categorie Engelse gedichten of Duitse gedichten, misschien vind je hier wel meer mooie gedichten.

Gemiddelde score

(3.29)

Aantal stemmen

649