1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Familie gedichten

U ziet de familie gedichten 1 t/m 50 van de 707
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Wil je je vader, moeder, broer, zus, opa, oma of een ander familielid verrassen met een prachtig gedicht? Doe dan inspiratie op in onze categorie familie gedichten. Laat je lieve moeder weten dat je haar zo dankbaar bent dat ze altijd voor je klaar staat, bedank je zus omdat je een fantastische jeugd met haar hebt gehad of laat je opa weten dat hij super speciaal voor je is, dit doe je dan natuurlijk met een gedicht. Familie, zowel ver weg als dichtbij, zullen het een prachtig gebaar vinden.

Voor elke situatie en ieder familielid zijn er gedichtjes te vinden waarmee je je liefde en gevoelens overbrengt. Het voordragen van familiegedichten is tevens een prachtig gebaar als er familie overleden is. Steek de nabestaanden een hart onder de riem of schrijf je gedichtje op en geef dit mee aan de overledene. Een liefdevol gedicht is een mooie manier om iemand te herdenken en kan helpen om je verdriet te verwerken.

Heb je familie die je niet vaak ziet? Een kaartje sturen met rake woorden wordt vast gewaardeerd! Snuffel dus zeker eens door de categorie familie gedichten op 1001gedichten.nl en tover het kaartje om in iets speciaals. Zo laat je diegene weten dat je hem of haar voor altijd in je hart meedraagt. Benieuwd geworden naar de diverse familie gedichten? Kies je favorieten, deel die met je familie en versterk je familiebanden. Zelfs gedichten zo specifiek als ‘’gedicht 25 jaar getrouwd’’ of gedichten over vriendschap zijn te vinden in deze categorie. Voor iedere gelegenheid is er wel iets te vinden.

Kun je de gedichten die je zoekt niet vinden, kijk dan eens bij de categorie vriendschaps gedichten, hier vind je verschillende gedichten die gaan over vriendschappen tussen familie leden.

Gemiddelde score

(3.25)

Aantal stemmen

5.069