1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Engelse gedichten

U ziet de engelse gedichten 1 t/m 50 van de 5.940
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Engels is een wereldtaal: meer dan 700 miljoen mensen spreken Engels als eerste of tweede taal. Het is dan ook niet voor niets dat je in de categorie Engelse gedichten meer dan 5.500 gedichten vindt. Blijheid, verliefdheid, angst, verdriet en wantrouwen zijn slechts enkele emoties die voorbij komen in de gedichtjes. De thema’s die je ontdekt in de Engelse gedichten zijn eindeloos, van liefdesgedichten en kerstgedichten tot gedichten over vroeger, liefde, leven en dood, geluk, geloof en ongeloof. Mooie Engelse zinnen in elk gedicht. Engels is dan ook een prachtige taal!

Engelse gedichten zijn pakkend en perfect voor diepzinnige mensen die van woordspelingen in een andere taal houden. Wat dacht je van titels als 'the call of the mountains', 'love is like water' en 'A disappearing star'. Wil je kennis opdoen over de Engelse taal en grammatica? Dan is het bestuderen van de Engelse gedichten een handige oefening. Toch zijn de Engelse gedichten vooral bedoeld voor het leesplezier.

Je leert op een leuke manier bij. Nodig je Engelse taalmaatje uit, lees het gedichtje en praat over de betekenis ervan. Zo is het extra leerzaam. Engelse gedichten zijn niet alleen mooi en leerzaam om zelf te lezen, maar ook leuk om iemand mee te verrassen. Engelssprekende vrienden of familie? Verras hen met een Engels gedicht met liefdes teksten of lieve kerstwensen, Engels natuurlijk de geschreven taal. Je vindt zeker een passende vers op 1001gedichten.nl.

Ben jij zelf een echte schrijver? Denk jij dat je de lijst van 5.500 gedichten kan aanvullen met een van jouw prachtige gedichten? Lees een paar gedichten doe inspiratie op en schrijf een prachtig Engels gedicht. Zodat iedereen kan genieten van jouw schrijfkunsten. Ben je meer een liefhebber van de Franse taal? Dan hebben we natuurlijk ook een categorie met Franse gedichten!

Gemiddelde score

(3.51)

Aantal stemmen

28.491