1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Christelijke gedichten

U ziet de christelijke gedichten 1 t/m 50 van de 1.814
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Op zoek naar prachtige gedichten over het christelijk geloof, God, Jezus Christus, de Bijbel en de Kerk? Neem dan eens een kijkje bij de christelijke gedichten op 1001gedichten.nl. De gedichtjes geven je de mogelijkheid om je op een toffe manier te verdiepen in het christendom. Ook kun je mooie christelijke kaarten maken met deze christelijke gedichten.

Je leest er onder andere over de tien geboden, communicatie met God en verschillende christelijke feesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van gedichten over bidden of christelijke kerstgedichten? Ook leer je over de bijbel door het lezen van deze gedichten.

Ben je zelf christen en wil je een ander meer inzicht geven in jouw denkwijze? Doe dat dan met een gedicht. Zo kan een ander jouw geloof en gedachtegang beter begrijpen, post dit gedicht dan op deze website. Laat anderen mee genieten van jouw visie op het christendom. Ook als je zelf geen christen bent, is het lezen van christelijke gedichten een goed idee. Je leert zo het katholiek geloof beter kennen, wat bijdraagt aan het saamhorigheidsgevoel van onze multiculturele samenleving.

Als je er zelf even doorheen zit en weinig energie hebt, dan geeft het lezen van Bijbelse gedichten je kracht. Ze helpen je een lastig besluit te nemen, te vergeven, lief te hebben en er voor anderen te zijn. De gedichten ondersteunen je en geven je rust, zodat je beter met moeilijke momenten om kan gaan. Neem je tijd en kies een prachtig gedichtje. De christelijke gedichten zijn er voor je in goede en in slechte tijden.

Wil je ook leren over het Islamitische geloof, kijk dan bij de categorie Islamitische gedichten.

Hier kun je de gedachtegang en motivaties van de schrijvers achterhalen.

Reageer op het gedicht en like het gedicht wat je gebruikt hebt, laat de schrijver weten dat zijn gedicht top is!

Gemiddelde score

(3.43)

Aantal stemmen

19.484