1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Beterschaps gedichten

U ziet de beterschaps gedichten 51 t/m 100 van de 532
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel

Een beterschap gedicht, dit gedicht heb je liever niet nodig, maar ze worden zeer gewaardeerd door de ontvangers. Hierdoor is de categorie beterschapsgedichten ontstaan.

Als iemand om wie je geeft ziek is, dan laat je diegene het liefst op een bijzondere manier weten dat je aan hem of haar denkt. Een originele manier om dit te doen is door diegene te verrassen met een mooi beterschapskaart in de vorm van een beterschap wensen. Een beterschapsgedicht verzinnen of maken de keuze is aan jouw. Het kan nogal lastig zijn om zelf een pakkende beterschap tekst te verzinnen.

Heb je inspiratie nodig of wil je een bestaand gedichtje overnemen? Snuffel dan zeker eens door de verzameling beterschapsgedichten op deze pagina. Mogelijk ben je op zoek naar beterschaps gedichten voor een ziek familielid, voor een dierbare met een ongeneeslijke ziekte of voor die lieve vriend of vriendin die niet lekker in zijn of haar vel zit. Dat kan natuurlijk ook met een gedicht over vriendschap of een klein gedicht via sms berichtje. Wat de reden ook is dat je iemand van harte beterschap wil wensen, er is altijd een toepasselijke tekst op 1001gedichten.nl te vinden.

Gedichtjes zijn een perfecte manier om je gevoelens te uiten. Wat heb je nog meer nodig om iemand veel beterschap te wensen en te laten weten dat je met diegene meeleeft? Koop een mooie beterschapskaart, kies je favoriete gedicht en print de tekst uit of schrijf je beterschapswensen zelf op de kaart. Iemand beterschap wensen met een gedicht is een prachtig gebaar. Welk beterschapsgedicht je ook kiest, dit origineel cadeau spreekt voor zichzelf. Wie wordt er nu niet blij van een cadeau recht uit het hart, namelijk een beterschapsgedicht. Schrijf je zelf een gedicht, deel dit op 1001gedichten.nl en laat mensen genieten van jouw schrijfkunsten.

Gemiddelde score

(3.43)

Aantal stemmen

7.719