ik mis je

Ik mis je.

Vooral je lichaamsgeur. En je mooie ogen natuurlijk. Heerlijk en zalig.

Ik mis het wanneer je me stevig vastpakte en ik tegenwerkte en al lachend riep dat je me moest loslaten. Terwijl ik natuurlijk niet liever had dan dat je me vasthield. En nooit meer losliet.

Je maakte mijn gezicht nat met je lippen. Met je mooie lippen. Ik voelde je baard en je snor tegen mijn gezicht wrijven. Je keek me in de ogen. Toen moest ik lachen. Ik hield van je blauwe hemd en je zwarte broek. Zo mooi was je.

Ik hield ervan als je over mijn buik wreef en me probeerde te kittelen.

Je haar was mooi gekapt. Zo sexy. Ik zal het maar toegeven. Ik was trots op je.

Je vond mijn ogen mooi. Vooral mijn blik. Ik keek graag naar je. Naar dat mooie gezicht van je.

Ik hield van je glimlach. Ik hield van je. Ik hield van de momenten waarop je mijn borsten probeerde aan te raken, maar wanneer ik tegenspartelde. Ik hield van je kussen. Je zoende mij in mijn nek. Ik wilde wel geen zuigplekken. Maar dat zou je niet doen.

Ik hield ervan om naar je te kijken terwijl je van je prepare of je hesp genoot. Je at met grote stukken. Toen moest ik lachen. Je lachte mee.

Ik hield van je. Ik wilde met je zonsondergang gaan kijken. Ik in je armen. Of jij, met je hoofd op mijn buik. Terwijl je zachtjes mijn borsten raakte met je gezicht.

Ik vond je zot in je hoofd. En ziek. Daarom hield ik nog meer van je. Ik hield van je gekheid. Van die gekke dingen die je me vertelde. En waardoor ik moest lachen. Ik hield van die momenten wanneer je me liet lachen. Ik voelde me zo gelukkig.

Ik wilde met jou langs het water wandelen. Maar je zei dat dat niet zo slim zou zijn. Stel dat iemand ons zou betrappen. Ik hield van je als je zo verstandig was.

Ik hield van de momenten waarop ik je hoorde ademen. Ik voelde je warme adem tegen mijn gezicht. Ik koester het moment waarop je vroeg waar mijn hart zich bevond, onder of boven mijn linkerborst.

Ik hield ervan om je lippen op de mijne te voelen.

Ik hield ervan om je te voelen. Om je hand door mijn haren te voelen. Om je dicht bij mij te hebben.

Ik hield van je lichaamsgeur die in mijn trui was doorgedrongen. Thuisgekomen bleef ik eraan ruiken. Het vulde die leegte een beetje op. Ik kreeg het gevoel dat je toch niet zo ver weg was.

Ik hield van die kus op het einde. Ik hield ervan om je gezicht aan te raken. Om je voor de laatste keer te voelen.

Ik hield ervan. Ik zal het voor eeuwig koesteren.

Ik mis je.

© Copyright Atjepatatje

Ingezonden door

Atjepatatje

Geplaatst op

23-07-2010

Tags

Breuk Gemis Liefde Overlijden